Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering och handel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 24 318 | 25 422 | 16 120 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 470 | 1 364 | -1 115 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 331 | 1 405 | -1 071 |
Årets resultat (tkr) | 1 239 | 1 166 | -388 |
Summa tillgångar (tkr) | 16 049 | 16 131 | 14 799 |
Antal anställda | 17 | 19 | 16 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 24 318 | 25 422 | 16 120 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 470 | 1 364 | -1 115 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 331 | 1 405 | -1 071 |
Årets resultat (tkr) | 1 239 | 1 166 | -388 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 969 | 1 211 | 2 233 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 15 080 | 14 920 | 12 566 |
Tillgångar (tkr) | 16 049 | 16 131 | 14 799 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 744 | 8 505 | 7 340 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 373 | 2 653 | 2 653 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 10 933 | 4 973 | 4 806 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 16 049 | 16 131 | 14 799 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 6 000 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 17 | 19 | 16 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 430 | 1 338 | 1 008 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 1.9% | 5.4% | -6.9% |
Soliditet | 29.5% | 64.6% | 62.5% |
Kassalikviditet | 133.1% | 293.1% | 252.6% |
Tranquilo Restauranger AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Barabicu Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-08.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, catering och handel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.